Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon svi 18, 2026 23:56

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Pravila foruma

Ovdje možemo postavljati svoja pitanja u vezi katoličkog nauka i duhovnosti,
a odgovore će pokušati dati prije svega oni sa teološkim znanjem.
Pitanja neka budu konkretna i jasna, te u vezi onoga što je bitno za naše spasenje i duhovni rast.

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Pon stu 25, 2013 00:14 

HVALJEN ISUS !
zamolila bih da mi netko ukaže gdje se mogu javiti u Splitu, za pomoć u duhovnom smislu.
osjećam se rastrgnuto i nemoćno između vlastite savijesti, posla koji obavljam, ljubavi, odnosa prema ukućanima, prijateljima, svim zivotnim odlukama, zivljenja u vjeri i svega u svom zivotu.
sve cesce dolazim do zakljucka da sam odlutala predaleko od prvotnog bozjeg nauma, te da sam se toliko zaplela u ljudskim, nepromisljenim zivotnim situacijama, da osjecam nemoc i nemogucnost izlaska na pravi put. dugo vec prizeljkujem i osjecam potrebu razgovora sa svecenikom, koji bi me duhovno uputio i ohrabrio, jer mislim da duhom nikada slabija nisam bila. znam da se mogu obratiti u bilo koju zupu, pa i svom zupniku, no jednostavno ne znam kako bi se obratila i pocela temu, mislim da bi se bolje otvorila nekome koa ne poznajem,. jeli mi moze netko preporuciti svecenika koji bi pristao razgovarati van okvira redovne ispovijedi, jer kad se redovno ispovijedam, imam osjecaj da oduzimam dragocijeno vrijeme i ne mogu u potpunosti traziti savijete koji su mi potrebni...
unaprijed zahvaljivam

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2013 16:34 

Sutra i preksutra dolazi o. Jorge Ramos u Split držati duhovnu obnovu za muškarce i žene u samostanu sestara Anćela u ulici Ćirila i Metoda, odmah iza Gospe od Zdravlja. Preporučam vam da dođete kod njega na ispovijed i tako malo popričate s njime. U četvrtak cijeli dan ispovijeda, a u srijedu od 3 sata. On je poseban i razumjet će vas bez puno priče.

Ako ne možete stići tu, otiđite na razgovor kod otaca isusovaca na Manušu. Preporučam patera Karamana.

Preporučavam vam isto tako četvrtkom klanjanje u župi Škrape.

Ako vam treba još koja informacija, slobodno recite.

Vrh

PostPostano: Uto stu 26, 2013 18:57 

U Splitu se može otić i do fratara na Rivi, u sv. Frane.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata