|
HVALJEN ISUS ! zamolila bih da mi netko ukaže gdje se mogu javiti u Splitu, za pomoć u duhovnom smislu. osjećam se rastrgnuto i nemoćno između vlastite savijesti, posla koji obavljam, ljubavi, odnosa prema ukućanima, prijateljima, svim zivotnim odlukama, zivljenja u vjeri i svega u svom zivotu. sve cesce dolazim do zakljucka da sam odlutala predaleko od prvotnog bozjeg nauma, te da sam se toliko zaplela u ljudskim, nepromisljenim zivotnim situacijama, da osjecam nemoc i nemogucnost izlaska na pravi put. dugo vec prizeljkujem i osjecam potrebu razgovora sa svecenikom, koji bi me duhovno uputio i ohrabrio, jer mislim da duhom nikada slabija nisam bila. znam da se mogu obratiti u bilo koju zupu, pa i svom zupniku, no jednostavno ne znam kako bi se obratila i pocela temu, mislim da bi se bolje otvorila nekome koa ne poznajem,. jeli mi moze netko preporuciti svecenika koji bi pristao razgovarati van okvira redovne ispovijedi, jer kad se redovno ispovijedam, imam osjecaj da oduzimam dragocijeno vrijeme i ne mogu u potpunosti traziti savijete koji su mi potrebni... unaprijed zahvaljivam
|