Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto svi 19, 2026 04:36

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Čet srp 09, 2009 14:55 

Ajde, ajde, iduću sedmicu stiže žega i temperature od kojih mi je muka. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Čet srp 09, 2009 20:06 

sara je napisao/la:
Ajde, ajde, iduću sedmicu stiže žega i temperature od kojih mi je muka. :mrgreen:

E išli brački popi i neke švore sa ministrantima na ministrantski susret .. pa se kolega (stokilaš) u brizui za djecu skliznuo i odletio u more u odjeći.. to je nezaboravna scena... (hlađenje u žegi) a dojam možete vidjeti na mojoj veb stranici http://www.don-ivica.net/index.php?opti ... &Itemid=63

Vrh

PostPostano: Čet srp 09, 2009 20:26 

sneni je napisao/la:
sara je napisao/la:

E išli brački popi i neke švore sa ministrantima na ministrantski susret .. pa se kolega (stokilaš) u brizui za djecu skliznuo i odletio u more u odjeći.. to je nezaboravna scena... (hlađenje u žegi) a dojam možete vidjeti na mojoj veb stranici http://www.don-ivica.net/index.php?opti ... &Itemid=63

Sjajno!

Vrh

Naslov: zanimljivosti
PostPostano: Čet srp 16, 2009 21:39 

.da zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima zansntevknia sa Cmbargeida, njie vžano kjoim su roedsljdoem npiasnaa slvoa u rčijei, jdieno je btino da se pvro i zdanje sovlo nlaaze na sovm msjteu.
Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa što ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo pnaooosb, vea rčijei prmraota kao clejniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan tipoglikemija.

Začuđujuće, zar ne? A uevijk ste msilili da je pavrpois vžaan.

Vrh

PostPostano: Čet srp 16, 2009 21:40 

... utvrđeno je da kukci, osobito muhe, ne vole plavu svjetlost i plavu boju uopće.

... slon koji udara nogom o tlo nije bijesan. Američki su istraživači ustvrdili da te životinje tako međusobno komuniciraju. Njihovi udarci izazivaju podrhtavanje tla, koje slonovi mogu osjetiti i na udaljenosti od 30 kilometara.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Čet srp 16, 2009 22:14 

najveca benzinska postaja nalazi se u Jeddahu u Saudijskoj Arabiji, a ima preko 200 crpki.

Coca-Cola je ispocetka bila samo slatki sirup, a izumljena je 1885. godine u Americi.

Mount Erebus je najtoplije mjesto na Antarktiku...rijec je o aktivnom vulkanu.

zirafin jezik dug je pola metra.

da prijedu 100 metara, lijenivcima treba cijeli dan.

zdrijebe pocne trcati prije nego hodati.

kameleon ima jezik duzi od cijelog tijela.

australski kusorepi guster ima rep slican glavi, tako da neprijatelj na zna koja je glava prava.

kolibrici su helikopteri pticjeg svijeta...mogu letjeti u svim mogucim smijerovima, cak i letjeti na mjestu.

tropski zohar moze trcati 5 km/h.

bubamara selica svake godine preleti 3500 km.

tropski palicnjak je najduzi kukac na svijetu - dug je cak 33 cm.

stonoge imaju previse nogu da bi pripadale kukcima...jedna vrsta ima cak 176 pari nogu.

pauci imaju osmero ociju, ali ipak ne vide dobro.

Vrh

PostPostano: Čet srp 16, 2009 22:15 

Mačke prizvode više od 100 različitih zvukova, a psi 10.
Leptiri imaju osjetilo okusa na nožicama, a morska zvijezda nema mozak.
Mačka ima 32 mišića u svakom uhu.
Život vilinog konjica traje 24 sata.
Memorija zlatne ribice traje samo 3 sekunde!

Vrh

PostPostano: Čet srp 16, 2009 22:16 

... u knjižnici američkog sveučilišta Harvard ima 25.000 knjiga o pecanju.

... jo-jo se smatra jednom od najstarijih igračaka. Za nju se znali još i stari Grci prije 3 tisuće godina.

... u hotelu Cezar Palace u Las Vegasu svakog se dana za doručak pripremi 7700 jaja.

... krokodili u Nilu prosječno žive 45 godina, a u zatočeništvu mogu proživjeti i 80 godina.

Vrh

PostPostano: Čet srp 16, 2009 22:18 

nešto smiješno
Pijani sob nasmrt je preplašio školsku djecu u jednom švedskom gradu štiteći stablo jabuke, koje su fermentirale u njegovom želucu i dale mu dnevnu dozu alkohola.

Životinja je gotovo svakodnevno uživala u svojoj neobičnoj navici, a djecu u obližnoj školi doživljavala je kao prijetnju izvoru "alkoholnog" zadovoljstva. Nakon što se, po tko zna koji put najeo jabuka, sob je pred stablom zauzeo obrambeni stav i ljutito njištao tjerajući svaku prijetnju.

Uprava škole u gradu Moelndalu pozvala je policiju, no nisu ga uspjeli otjerati, pa neobični sob i dalje čuvao svoje stablo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Čet srp 16, 2009 22:26 

Više od 50% ljudi u svijetu nikad nije primilo telefonski poziv, niti su ikad telefonirali! :shock: :shock:

Vrh

PostPostano: Pet srp 17, 2009 21:25 

:?: :?: :?: nema tirse, mi prepušteni sami sebi :shock: :shock: :shock:

Vrh

PostPostano: Sub srp 18, 2009 15:46 

barbaraa je napisao/la:
:?: :?: :?: nema tirse, mi prepušteni sami sebi :shock: :shock: :shock:

Tu san negdi okolo, budno motrim iz prikrajka :shock:

Vrh

PostPostano: Sub srp 18, 2009 18:33 

vidim je ti samo trčeš za janjetom i magaretom, a mi prepušteni sami sebi :roll:

Vrh

PostPostano: Ned srp 19, 2009 08:38 

barbaraa je napisao/la:
vidim je ti samo trčeš za janjetom i magaretom, a mi prepušteni sami sebi :roll:

Paa ovaaj, lito je :roll: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Sub kol 01, 2009 19:35 

Evo jedna zgodna,mala prica..

Čovjek sa životnim pitanjima poput onih zašto i čemu živjeti dođe k jednom pustinjaku pa ga upita: Kako živiš? Pustinjak odgovori: Kad idem, idem; kad stojim, stojim; kad sjedim, sjedim; kad jedem, jedem; kad spavam, spavam. Namjernik će, pomalo razočaran odgovorom: Je li to sve što mi imaš reći? Jesi li dobro razumio moje pitanje? Pustinjak ponovi: Kad idem, idem; kad stojim, stojim; kad sjedim, sjedim; kad jedem, jedem; kad spavam, spavam. Pa to činim i ja, čovjek će. Što je u tome osobito? Pustinjak se nasmije, blago i bez predbacivanja, pa će: Ti, kad ideš, već zastaješ. Kad staneš, već želiš sjesti. Kad sjedneš, već misliš na jelo, a kad jedeš, već pokušavaš spavati. U svemu onome što još moraš učiniti ti si toliko u žurbi da ono što činiš više ne činiš stvarno. Ovo je stara mudrost, a želio sam vam ju ispričati jer ona, kao i svaka sačuvana mudrost, ima trajnu vrijednost za svako vrijeme i za vječnost.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata