mrvaljubavi je napisao/la:
Barnaba je napisao/la:
Citat iz jutarnjeg lista ko ne vjeruje nek progoogla
ako je to točno ja neznam?
Sudac u svom ateljeu već godinama izrađuje skupocjene vitraje od dragog kamenja. Neke od Sudčevih rukotvorina na tržištu dostižu cijenu od vrtoglavih 400.000 kuna! Sudac je u svom ateljeu u Zagrebu nedavno izradio dva vitraja protkana zlatom i srebrom i optočena briljantima i kristalima. Vjeruje da će njegovi najnoviji vitraji dosegnuti vrijednost između 30.000 i 50.000 eura.
"Nikada nisam ni sanjao da bih mogao raditi nešto ovako, ali kada sam od direktora Cartiera i vlasnika jednog rudnika dijamanata u Južnoafričkoj Republici dobio na dar goleme dragocjenosti, odlučio sam ih ugraditi u svoje umjetnine. Bili su izričiti i htjeli su baš meni donirati drago kamenje."
Hm možda bi pučka kuhinja bila više u duhu vjere neznam
Jel bi ja kako mogo doć do para a da žulje ne nabijem?
Ovo je krajnje zlonamjerno istrgnuto iz konteksta kako bi se svećenika prikazalo kao nekoga tko zgrće bogatstvo za sebe a prava je istina da sve daruje brojnim udrugama, poput Biskupa Langa, Kapi dobrote, Ane Rukavine... Čitav tekst je na
http://www.vecernji.hr/vijesti/z-sudac- ... nak-120069Gle argumentirana rasprava

ja sam se pozvao na izvor
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zlat ... 84421.aspx a gdje je tvoj izvor navedi taj dobronamjerni članak? ili ga nemožeš nači
Koliko znam ima firmu registriranu na sebe ako je dobrotvor sto ne registrira dobrotvornu organizaciju, ma mislim presmješano
Presmješno je kako ti hoćeš manipulirati sad je najednom izvor index a prije si pisao
Citat iz jutarnjeg lista ko ne vjeruje nek progoogla
Recimo da si se zabunio ali indexov članak je mlađi od onoga u večernjaku što znači da su i oni samo zlonamjerno istrgnuli što im je potrebno da ocrne jednog svećenika, a onda ti od njih istrgneš opet što ti paše za istu nakanu.
Da i ako su činjenice i istina zlonamjerni onda sam i ja zlonamjeran
Zlonamjernost je jasno dokazana a od istine ni "i" samo manipulacija činjenicama stoga je jasno zašto su ti postovi u smeću.