agape je napisao/la:
Evo, prije nekoliko trenutaka dobila sam poruku da je beba Mihael, sin od moje kume, star tek mjesec dana završio u zaraznoj na infuziji. Ima proljev, sav je oslabio i problijedio. Rekli su da nije samo proljev, već da je ozbiljno bolestan. Medicinska sestra je bubnula da će se valjda izvući!!! Jedva tipkam koliko se tresem. Svi smo koma i molimo se i ne prestajemo zazivati Boga! Molimo vas pridružite se našoj molitvi za ozdravljenje!
Bog vas blagoslovio!
Neka vam Gospodin koji je izvor mira, taj mir i ulije u vaša srca a Mihaelu da zdravlje.
Nažalost i ja sam kao roditelj bio u zaraznoj bolnici u Zagrebu, kad mi je dijete bilo bolesno. I istina proljevi su sami po sebi opasni jer se zbog njih lijekovi ne mogu apsorbirati (doći u tijelo) pa od davanja na nikakve koristi. Zbog toga su mu i dali infuziju s lijekovima koji sad idu u tijelo direktno.
Dobro je da su u najboljoj bolnici za takve probleme te će doktori i sestre sigurno pomoći da se dijete izliječi. Nemojte im uzeti za zlo ako su rekli nešto nesmotreno, i oni su ljudi, važno je ipak da znaju, mogu i hoće pomoći.
Molit ću za Mihaela i to ne samo da sad ozdravi već da bude dobar čovjek u životu, da dušu svoju nastoji spasiti i Gospodina proslaviti, kao velik i dobar čovjek.