Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Ned svi 17, 2026 14:27

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Sri svi 27, 2009 23:33 

Evo, prije nekoliko trenutaka dobila sam poruku da je beba Mihael, sin od moje kume, star tek mjesec dana završio u zaraznoj na infuziji. Ima proljev, sav je oslabio i problijedio. Rekli su da nije samo proljev, već da je ozbiljno bolestan. Medicinska sestra je bubnula da će se valjda izvući!!! Jedva tipkam koliko se tresem. Svi smo koma i molimo se i ne prestajemo zazivati Boga! Molimo vas pridružite se našoj molitvi za ozdravljenje!

Bog vas blagoslovio!

Vrh

PostPostano: Čet svi 28, 2009 06:28 

agape je napisao/la:
Evo, prije nekoliko trenutaka dobila sam poruku da je beba Mihael, sin od moje kume, star tek mjesec dana završio u zaraznoj na infuziji. Ima proljev, sav je oslabio i problijedio. Rekli su da nije samo proljev, već da je ozbiljno bolestan. Medicinska sestra je bubnula da će se valjda izvući!!! Jedva tipkam koliko se tresem. Svi smo koma i molimo se i ne prestajemo zazivati Boga! Molimo vas pridružite se našoj molitvi za ozdravljenje!

Bog vas blagoslovio!

Neka vam Gospodin koji je izvor mira, taj mir i ulije u vaša srca a Mihaelu da zdravlje.

Nažalost i ja sam kao roditelj bio u zaraznoj bolnici u Zagrebu, kad mi je dijete bilo bolesno. I istina proljevi su sami po sebi opasni jer se zbog njih lijekovi ne mogu apsorbirati (doći u tijelo) pa od davanja na nikakve koristi. Zbog toga su mu i dali infuziju s lijekovima koji sad idu u tijelo direktno.
Dobro je da su u najboljoj bolnici za takve probleme te će doktori i sestre sigurno pomoći da se dijete izliječi. Nemojte im uzeti za zlo ako su rekli nešto nesmotreno, i oni su ljudi, važno je ipak da znaju, mogu i hoće pomoći.

Molit ću za Mihaela i to ne samo da sad ozdravi već da bude dobar čovjek u životu, da dušu svoju nastoji spasiti i Gospodina proslaviti, kao velik i dobar čovjek.

Vrh

PostPostano: Čet svi 28, 2009 12:27 

Puno hvala svima koji mole za Mihaela!

Ma nisam mislila ništa loše o medicinskom osoblju, već smo se jako uplašili zbog te rečenice i u onom stanju šoka sam tako napisala.
Molim se i za njih da ih dragi Bog vodi u liječenju svih bolesnika pa tako i malog Mihaela.

Beba je jako, jako slaba. Na intenzivnoj je, na infuziji. Proljev ne prestaje. Rota virus nije, meningitis nije, sumnjaju na sepsu.

Hvala Barnaba na velikim riječima utjehe i na molitvi!

Vrh

PostPostano: Čet svi 28, 2009 20:00 

Svemogući vječni Bože vječno spasenje vjernika. Zazivamo pomoć Tvoga milosrđa za malog Mihaela i sve bolesne.... sluge Tvoje.
Vrati im zdravlje i neka nasa molitva dospije do tvoga milosrđa.Smiluj se malom Mihaelu,i budi mu milostiv..
Spomeni se i svih koji su u prošlosti iskazali svoju pažnju i ljubav svojom dobrotom, pomoću i utjehom.
Neka Gospodin usliši njihove molbe i želje i neka njihovu velikodušnost preobilno naplati u vremenu i u vječnosti..

Po Kristu Gospodinu našemu. Amen.

Vrh

PostPostano: Sub svi 30, 2009 14:28 

Majci, koja nema pristup internetu i koja je uz svog sina, šaljem vaše molitve SMS-om.

Evo što je ona odgovorila:

"Svim dobrim ljudima što kroz život koračaju uz našeg Nebeskog Oca, od srca hvala što su molili za ozdravljenje moga sincica Mihalela, jer Bog je svemoguć i milostiv.
Ja sam tek jedna majka među tisućama majki i moje dijete među tisućama djece, a ipak ste se osvrnuli i molili Gospodina za Mihaela.

Divno je znati da ima tako prekrasnih i dobrih ljudi, koji ne ostaju ravnodušni za tuđu bol, koji vide - brata svog u nevolji.
Isus je rekao: Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe.

Ostajte mi i dalje u Gospodinu i neka vas prati Božji blagoslov, dobri ljudi."

A ja vas molim da se i nadalje spomenete Mihaela u molitvama, jer njegovo zdravstveno stanje je i dalje ozbiljno i nepromjenjeno. Bitno da nije lošije, a jučer je čak popio cijelu flašicu mlijeka bez sonde.

Doktori još uvijek nisu sigurni što je uzrok bolesti.

BVB

Vrh

PostPostano: Pet lip 12, 2009 00:50 

PSALAM138 (137)

Pjesma zahvalnica

138 Davidov.
Zahvaljujem ti, Jahve, iz svega srca
jer si čuo riječi mojih usta.
Pred licem anđela pjevam tebi,
2 bacam se nice prema svetom Hramu tvojemu.
Zahvaljujem imenu tvojem
za tvoju dobrotu i vjernost,
jer si nada sve uzveličao
obećanje svoje.
3 Kad sam te zazvao, uslišio si me,
dušu si moju pokrijepio.

4 Nek' ti zahvaljuju, Jahve, svi kraljevi zemlje
kad čuju riječi usta tvojih,
5 nek' pjevaju putove Jahvine:
"Zaista, velika je slava Jahvina!"
6 Zaista, uzvišen je Jahve, ali gleda na ponizna,
a oholicu izdaleka poznaje.

7 Kroz nevolje kad budem kročio, život mi čuvaj,
pruži ruku proti gnjevu mojih dušmana;
nek' me tvoja spasi desnica!
8 Jahve, što ja počeh, ti dovrši!
Jahve, vječna je ljubav tvoja:
djelo ruku svojih ne zapusti!

Mihael se odlično oporavlja! Još malo i izaći će iz bolnice!

Hvala svima koji su se molili s nama!

HVALA DRAGOM BOGU !

Vrh

PostPostano: Pet lip 12, 2009 07:10 

Bogu hvala što sve okreće na dobro, a hvala i tebi što si nam javila lijepe vijesti.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata