Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Ned svi 17, 2026 12:59

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Sri lis 13, 2010 09:16 

Kako kao vjernik gledate na stalking?
Kako najbolje i najbrze pomoci zrtvi stalkinga?
Nijesu li ponekad sami vjernici u crkvenim redovima koji najcesce cine mobbing i stalking?
Vjerujem da bi, i o ovome trebalo razgovarati, kao o prakticnom djelu krscanstva.

,,Hoćeš li spoznati, šuplja glavo, da je vjera bez djela jalova?''
Jakov 2,20

Vrh

PostPostano: Sri lis 13, 2010 11:24 

Dina je napisao/la:
Kako kao vjernik gledate na stalking?
Kako najbolje i najbrze pomoci zrtvi stalkinga?
Nijesu li ponekad sami vjernici u crkvenim redovima koji najcesce cine mobbing i stalking?
Vjerujem da bi, i o ovome trebalo razgovarati, kao o prakticnom djelu krscanstva.

,,Hoćeš li spoznati, šuplja glavo, da je vjera bez djela jalova?''
Jakov 2,20

Oprosti a da napišeš na hrvatskom?

Vrh

PostPostano: Sri lis 13, 2010 17:48 

Koliko bezvezarija na jednom mjestu. Cudi me da u protekle 3 godine otkad si postavio isti post na slicnom forumu nisi nasao neke odgovore.
Ako uzmemo da je stalking, na hrvatskom jeziku uhodenje, pojam koji opisuje nezeljenu i opsesivnu pozornost pojedinca prema drugima, a mobbing zlostavljanje na radnom mjestu dolazimo do zakljucka da navedene pojave zasigurno nisu nesto sto sami vjernici najcesce cine. Jednako tako razgovor o tim temama zasigurno nije prakticno djelo krscanstva.
Ako pojedinac dozivljava probleme vezane za navedene pojave neka se obrati nadleznim institucijama (policija za stalking, inspektori rada za mobbing).

Vrh

PostPostano: Sri lis 13, 2010 18:43 

Sila je napisao/la:
Koliko bezvezarija na jednom mjestu. Cudi me da u protekle 3 godine otkad si postavio isti post na slicnom forumu nisi nasao neke odgovore.
Ako uzmemo da je stalking, na hrvatskom jeziku uhodenje, pojam koji opisuje nezeljenu i opsesivnu pozornost pojedinca prema drugima, a mobbing zlostavljanje na radnom mjestu dolazimo do zakljucka da navedene pojave zasigurno nisu nesto sto sami vjernici najcesce cine. Jednako tako razgovor o tim temama zasigurno nije prakticno djelo krscanstva.
Ako pojedinac dozivljava probleme vezane za navedene pojave neka se obrati nadleznim institucijama (policija za stalking, inspektori rada za mobbing).

Mozes li ti garantirati da vjernici to ne cine?Zanimljivo je da zbiljam vjernici nista ne cine sto nije dobro,a zla ipak ima.Ne brini znam ja koristiti institucije,ali mi nije jasno prakticno krscanstvo nekih vjernika,cast onima koji svoju vjeru potvrdjuju djelima.

Vrh

PostPostano: Sri lis 13, 2010 20:33 

Ja mislim da Dina ima opsesivnu pozornost prema ovom forumu, uhodi nas i brine da se mi ne bi ponašali kao ona. :wink: :lol:

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata