Quote Leja:
Citat:
Matija,ovdje nije rijec o grijegu pojedinca ,POGOTOVO NE PAPE ..nego je nesporazum..Ako netko grijesi,onda su to bile " prijasnje mucke",koje su sve zakuhale danas...To nije bilo rijeseno (dovoljno dobro,jasno??-Ili zakonski uredjene nekretnine..??) dok su neki posegli za vracanjem..( kako sada vracanje..,gdje su bili prije??)i jos gore onoga sto im ne pripada(ako se u medijima tvrdi da im je to isplaceno..??),tolika buka u medijima...i opet,drvlje i kamenje,po Papi...a tko je kriv???
Znači li to da je i papa žrtva nesporazuma i svega ostalog, te je on zapravo pravedan i nevin?
Vjerojatno da, ali ako je, kako to da ste prije napisali:
Citat:
Papa je nas vodja,nase Crkve,ali on je covjek od krvi i mesa,kao i mi..i nista nebi bilo da i ON POGRJEŠI...
Aja sam na to napisao ovo:
Citat:
Da, ali ako SVETI Otac (papa) živi sveto, u što nikako ne bismo smjeli sumnjati, on kao ni itko tko je svet ne čini TEŠKE grjehe, pa tako ni teške pogreške, a ako u ovom grješi, čini tešku pogrešku jer se radi o ozbiljnim i važnim stvarima!...
Dakle stao u obranu pape.
Citat:
I opet sramota,kako smo mi katolici pohlepni za ovozemaljskim..a propovjedamo siromstvo i poniznost..Hm?
Da, to nije uredu, ali na to se ne treba obazirati i doživljavati to kao neku uvredu i biti povrijeđen, Bog vidi one što to pišu i njihovim ponašanjem prema katolicima NIJE ZADOVOLJAN.