Citat:
="SDPovac"]Barnaba,
u potpunosti si u pravu. Sve si dobro napisao. Eto, priznajem, provalio si nas. Mi ne želimo normalizaciju života u Hrvatskoj, ne želimo da ljudi mogu normalno živjeti od svoga rada, ne želimo vratiti dostojanstvo hrvatskom narodu. Mi smo prevarom osvojili vlast sa potpuno drugim ciljem- potpunom diktaturom. Na prevaru smo ukrali glasove Hrastu, najjačoj političkoj opciji u Hrvatskoj. Oni su u stvari dobili 60% svih glasova, no mi smo potkupili članove biračkih odbora, biračka povjerenstva i promatrače tako da su sve glasove Hrasta pribrojili nama.
Vi želite normalizaciju i napravit će te sve da vas ljudi vide kao spasitelji i bogove, kao nekog tko će napuniti.
Vi će te ubiti i nerođenog, samo da bi imali pun stol, vi ćete i ubiti nepokretnog samo da bi imali manje obveza, vi će te i dati djecu homosexualcima samo da bi ovi bili "sretni",a djecu tko pita, ali bitno je da ističete "prava djece", samo me zanima na što.
Ma oduvjek vam je stražnjica bila ispred morala i vidi se da je tako i dalje.
Sad još treba da se uđe u europu "skidanjem gaća" i naravno netranpsarentno" osim Pusičke koja sa svojim stavovima iskaće i iz hrane za džukele, pa i ona će srediti da se usostave lijepi odnosi sa Srbijom naravno uz naš "oprostite na svemu", i izjednačavanje krivnje i još smo ispai agresori. A što uostalom očekivati od dame koja izjavi da su hrvati gađali Sarajevo, i još nam je ministrica vanjskih poslova.Majko mila koja nakarada!!
Citat:
U pravu si što se tiče dekriminalizacije lakih droga. Nama to nije cilj. Nama je cilj da se svako kućanstvo bavi proizvodnjom neke vrste opojnih droga. Cilj nam je stvaranje nove Jugoslavije. Cilj nam je da se u Hrvatskoj razvije tzv. abortusni turizam. Cilj nam je da se pozatvaraju svi hrvatski branitelji. Cilj nam je da se Crkva stavi van zakona i da se formiraju odredi mladih SDP-ovaca ateista koji će hapsiti vjernike i progoniti svećenike.
Nije li čudno što si baš to izni. Pokušao si to u ciničnom tonu, ali to kod vas nije cinizam nego vaše mišljenje i to nam je jasno. Samo mi nije jasno, tko ti je mozak ispro!!
Citat:
Evo, jesi li sada zadovoljan?
Mislim da nitko ne bi trebao biti zadovoljan, jer nisi izni ništa što se ne zna!!