Pokušat ću što kraće opisati svoj problem.
Od momka prijateljica mu se obratila prije nekih 3 mjeseca sa određenim problemima. On joj je preporučio svećenika koji joj je predložio egzorcizam.
Ispostavilo se da je bio u pravu, cura je krenila na obred i dosada je mnogo bolje.
Kad sam je upoznala nije mi se svidila. Nije ništa loše napravila niti rekla ali sam osjetila da je ljubomorna i da joj nisam draga.
( kasnije mi je svećenik u razgovoru potvrdio njenu ljubomoru)
Dosta se molim Gospi i krunice su mi česta molitva...zaista ih intezivno proživljavam i volim ih moliti.
Prije prvoga egzorcizma sam rekla momku da će me zloduh prozivati ( pogrdnim riječima) i to se dogodilo...no smatram da je to bila ona ( lucidna) a ne zloduh jer grijeh koji smo ispovjedili vrag ne vidi??
Obred je prošao inače dobro, dosta sam molila i bilo je snažno..proživila sam to na jedan svoj osobit način.
Drugi i treći obred su također bili jaki..na nekima sam i plakala ( što su protumačili kao milost) a zloduh se rugao. nekada mi se čini da je to on a nekada da je to ona.
Inače ta cura često spominje da ima nekakve objave o meni i momku koje ne želim slušati jer me uznemiruju.
Prije 10 dana kada sam trebala ići na obred ali sam se počela tresti i moliti momka da ne ide. On je ipak otišao a ja sam u tišini molila Duha Svetoga za mir. Smirila sam se i odlučila da više ne idem.
Priznajem sve prijašnje pute ( osim prvoga ) sam išla na silu. Smatram da ta cura treba prvo psihološku pomoć a tek onda svečenika.
uznemiruje me i ne osjećam se ugodno kraj nje. Kada je shavtila da više neću dolaziti rekla je mome momku da je u meni vrag???
Naravno svećenik je odg. na to da nije istina i da sam čista.
Zašto ona to radi i zšto se osjećam tak loše kraj nje? Zašto me uzmeniruje?
Neku noć sam sanjala da je poslala na mene neku veliku životinju vraga/kavu nešto jako čudno na mene da me ubije....i onda sam se prenila u snu sva prepadnuta.
Jesam li možda ja kriva? što mi savjetujete da učinim dalje?
Hvala