hrki je napisao/la:
evolucija je po meni ( jer tu KC nema unison i konačan stav) samo teorija i ništa više...to nije znastvena i neoboriva činjenica
Lol. Naravno da je teorija što bi bilo drugo? Lol
I naravno da nije neoboriva znanstvena činjenica. Znanost u sebi ima samoispravljački mehanizam tako da se sve teorije mijenjaju nadopunjavaju sa novim spoznajama.
Citat:
...evolucija je jedna velika prevara,
Awww...urota. Lol protiv koga?
Citat:
laž sotonskih slugu, Darwina i ekipe
karl marx je bio veliki štovatelj Darwina i TE , te je bio ponosoan jer mu se sam Darwin potpisao , posvetio primjerak knjige " o porijeklu vrsta..."
inače , svi ateisti, protukatolici i sotonisti se kunu u evoluciju i zastupaju je
Lol. Ovo što si napisao krivo je na više nivoa.
Prije svega teorija evolucije nije Darwinova. Još u antici pojedini grci su pisali o evoluciji. Zatim Islamski znanstvenici.Itd.
Darwin je sam rekao da je ideju uzeo od Lamarcka itd.
Bolje da ne govorimo tko je bio štovatelj inkvizicije, spaljivanja Giordano Brune, križarskog rata protiv Katara (kada je vojnik pitao kako ćemo razlikovati katolike od katara odgovor je bio: "Pobij te ih sve, Bog će prepoznati svoje" ili križarskih ratova protiv Zadra i Konstantinopolisa.
Što želim reći. Marx je imao grešaka kao i Katolička crkva. To što je volio Darwinovu knjigu ne umanjuje značaj niti jednog niti drugog.
Zašto je teorija evolucije sotonistička? Netko može reći da Rimo-Katolička crkva je sotonistička(bez dokaza) ili čisto upiranjem prstom na Bankarsku obiltelj Medici koja je dala tri pape.
Pitam se jesi li uopće završio osnovnu školu kad si toliko ne-educiran.
Teorija Velikog praska je teorija. Međutim postoji više znanstvenih teorija koje objašnjavaju nastanak svemira.
Osobno meni je zanimljiva String theory.
Teorija da svemir "diše". Da je vječan. Da se prvo širi pa skuplja pa opet širi i skuplja. Prilikom skupljanja uništava sav svemir i opet ga stvara.
Teorija velikog praska je jedna od teorija koja je najprihvaćenija.
Koliko je po tebi zemlja stara? 5000 ili 10 000 godina.
Očito ti je bilo lakše pročitati jednu knjigu (Bibliju) nego 50 knjiga plus Bibliju.
Tvoja utopija će se istopiti kada shvatiš istinu. A to je da je znanost najbolji ljudski
alat koji imamo.