Gledo sam i ja tu epizodu, nat geo možete gledat ako se hoćeš zabavljat pseudo logičnim lupetanjima. Oni nemaju konkretnih dokaza i onda kreiraju svoje priče za koje govore da su činjenične, tipa nađeš okrhnut kamen i počneš ludovat da je okrhnut zato jer je majmun koji je tvoj daljni djed njime ubio ovcu da ju pojede. Ništa ne pretjeruem, doslovno ta razina logike, osim što je sad situacija malo slikovitija. I da, počneš pričat da je to dokazano genetikom i brojnim drugim znanostima. A ono što su oni napravili nije bila Arka, nego par m u promjeru košara za jaja, napravljena od paklinom inpregniranog užeta, Još im je skoro potonula, pa su se na kraju morali vozit s upaljenim pumpama da ne potonu. Ma joj ne vrijedi, oni su opsjednuti time da opovrgnu "bajku". To je ko da ja idem ludovat i gradit vedske vimane, ne vjerujem u to i baš me briga, neću zbog toga indijcima 50 godina sa svojim pričama đipat po tv ekranima i grbači. I još da me za to plaćaju porezni obveznici, a ja da po tv showovima glumim nekakvog naprednog evolutivnog primjerka.
Ukratko-promocija ateizma.