Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon svi 18, 2026 18:29

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 122 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Sri lip 10, 2015 09:45 

Pljušte reakcije ne zadovoljnih vjernika, papinim izjavama protiv Međugorja:

Ja također!!!!!!

:idea: :idea: :idea:

:oops: :oops: :oops:

:oo :oo :oo

:arrow: :arrow: :arrow:

Moram priznat da ovi komentari uopće ne idu u prilog dobrim plodovima Međugorja, jer ako je pljuvanje po Papi i nesposobnost da se prihvati stav Crkve plod M. onda nam je svima jasno s kojeg stabla ubiru oni koji će i dalje,unatoč tome, gorljivo branit M.

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 09:55 

Citat:
[quote="UporanBudi » Sri lip 10, 2015 09:19"...
Tužno je kad tako govoriš o svetom Ocu. Valjda njegova služba nešto znači i ima nekakav autoritet. ...

On svojom službom i autoritetom ne može vrijeđati moje osjećaje!!!
Nas je ovakvih kao ja na milione, to je trebao znati!!
Za razliku od ovog slučaja, dobro pazi da ne uvrijedi; ateiste, pedere, lezbejke, .....!!!

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 10:13 

Zašto se ti sad uopće uzbudujes? Sam si reka da KC neće prihvatit M. Da to tebe neće sprijecit da ideš tamo, da tebe Crkva ne može ucit o tome i o masu drugih stvari...Tebi KC uopće nije autoritet, čemu sad nervoza oko toga?

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 10:21 

Jeremija je napisao/la:

Za razliku od ovog slučaja, dobro pazi da ne uvrijedi; ateiste, pedere, lezbejke, .....!!!

Zar su tvoji osjećaji važniji od istine? Upravo je papa, njegov autoritet i služba, jamac istine. A ti tako o njemu!
Uostalom, još nije dao konačnu odluku o Međugorju, a ti već najavljuješ šizmu. Iz toga je jasno da ti nikada nije ni bilo stalo do istine nego jedino do sebe samoga.

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 10:44 

Zašto se ti sad uopće uzbudujes? Sam si reka da KC neće prihvatit M. Da to tebe neće sprijecit da ideš tamo, da tebe Crkva ne može ucit o tome i o masu drugih stvari...Tebi KC uopće nije autoritet, čemu sad nervoza oko toga?

Povrijeđen sam, povrijeđeni smo, - neka ovako uvrijedi; ateiste, pedere i lezbejke, pa ćeš vidjeti pravu reakciju.
Ja ću se moliti da mu Bog oprosti, a ja ću mu oprostiti ako od mene zatraži oprost (tome nas uči Krist).

Nikome neću dozvolit da ponižava moju međugorsku školu,koju pohađam više od pola svog vjeka!! - To je fakultet nad fakultetima, u kojem nema kupovine ispita kao kodvas!!

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 10:46 

Zar su tvoji osjećaji važniji od istine? Upravo je papa, njegov autoritet i služba, jamac istine. A ti tako o njemu!
Uostalom, još nije dao konačnu odluku o Međugorju, a ti već najavljuješ šizmu. Iz toga je jasno da ti nikada nije ni bilo stalo do istine nego jedino do sebe samoga.

"TI KAŽEŠ!!!!!"

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 11:26 

ovo kao da čitam uvrijeđenu pubertetliju jer je saznao da su spolni odnosi prije braka grijeh pa se poziva na ljubav :idea:

....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
....xxxxxxxxxx
....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
Lista gnjavatora:
Dux - 11.8.2015.-11.8.2017.
srbki (hrki) - 12.8.2015.-12.8.9999.
CarolusRex - 27.7.2016.-27.7.9999.
crusader - 19.10.2016.-19.10.9999.

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 13:57 

Ovo je žalosno, a pomalo i smiješno. Svaka se stvar ima podložiti sudu Crkve, o tome svjedoče svi sveci. Veliki broj njih je doživio ne male protivštine u samoj Crkvi - Ivan od Križa, Mala Terezija, Josip Kupertinski, Franjo Saleški i svi su se podložili tom sudu prepuštajući Bogu da se izbori za njih. Ta poslušnost je stvarni dokaz vjernosti Kristu, jer Sotona može svašta, ali ne može biti poslušan. U plodovima Međugorja vidim silnu oholost i nepoštivanje zakonite sudske vlasti. Sve više sumnjam u stvarno djelovanje Duha u tim ljudima. Upisi i način govora vas ovdje, koji se toliko zalažete za međugorska "ukazanja" me i te kako utvrđuje u toj sumnji. Svašta svjedočite, ali poniznost i poslušnost ne!

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 16:46 

Ovo je žalosno, a pomalo i smiješno. Svaka se stvar ima podložiti sudu Crkve, o tome svjedoče svi sveci. Veliki broj njih je doživio ne male protivštine u samoj Crkvi - Ivan od Križa, Mala Terezija, Josip Kupertinski, Franjo Saleški i svi su se podložili tom sudu prepuštajući Bogu da se izbori za njih. Ta poslušnost je stvarni dokaz vjernosti Kristu, jer Sotona može svašta, ali ne može biti poslušan. U plodovima Međugorja vidim silnu oholost i nepoštivanje zakonite sudske vlasti. Sve više sumnjam u stvarno djelovanje Duha u tim ljudima. Upisi i način govora vas ovdje, koji se toliko zalažete za međugorska "ukazanja" me i te kako utvrđuje u toj sumnji. Svašta svjedočite, ali poniznost i poslušnost ne!

Kad bi se Međugorje negdje opet ponovilo, kad bi opet bilo šestero vidioca i kad bi poruke i događanja bila potpuno ista, - ali uz malu korekciju života vidioca.
- Da su svi otišli u časne sestre ili svećenike, - ukazanja bi bila davno priznata i izbacivali bi iz vjere koji u njih nebi vjerovali.

Ili, bilo bi dovoljno da je njih barem pola završilo civilnu teologiju i da predaju vjeronauk1!!

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 17:39 

Pojedinci se uvijek vracaju na neko fiktivno poimanje svijeta u kojemu zive, pa se sve ovakve rasprave pretvore u svojevrsnu kakofoniju, bez smisla i sadrzaja (rekla-kazala).

Papa u slucaju ukazanja i tocnog vremena nije govorio o medjugorju kao takvom (pa isto se dogadjalo u Lurdu i Fatimi) vec o krscanskom identitetu, koji potkopavaju oni koji trce za cudima, fenomenima i porukama, gubeci iz vida Kristov Kriz, te su zarad svoga "osjecaja" spremni se suprostaviti ucenju Crkve. Tu on upozorava na opasnost! A reakcije na izreceno mu bas daju za pravo.

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 17:56 

Papa niti jednom riječju nije rekao ništa protiv Međugorja i crkve samo ce rec da ukazanja nema i ja mu vjerujem da nema ukazanja,
ti jeremija lupetas,ko da imas apartmane pa se bojis da niko nece doc!!!
ja dodjem u Međugorje ali siguno ne dolazim vicki i ostaloj klapi,dolazim Gospi i crkvi...

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 18:03 

Citat:
[quote="jehudiel » Sri lip 10, 2015 17:56"
ja dodjem u Međugorje ali siguno ne dolazim vicki i ostaloj klapi,dolazim Gospi i crkvi...

Za Međugorje me ne vežu nikakvi poslovi, kad sam u Međugorju zaboravim svaki posa!!
A, je li i ti dolaziš u Međugorje zato što moraš,to ti je posa, - tako dolazi "Crni"??

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 18:10 

Kad bi se Međugorje negdje opet ponovilo, kad bi opet bilo šestero vidioca i kad bi poruke i događanja bila potpuno ista, - ali uz malu korekciju života vidioca.
- Da su svi otišli u časne sestre ili svećenike, - ukazanja bi bila davno priznata i izbacivali bi iz vjere koji u njih nebi vjerovali.

Ili, bilo bi dovoljno da je njih barem pola završilo civilnu teologiju i da predaju vjeronauk1!!

Govoriš gluposti. Ne postoji niti jedna privatna objava u koju je katolik dužan vjerovati. A životi onih koji kažu da su imalu ukazanja trebaju biti stvarno svjedočanstvo života s Bogom.
PS a kakva je to civilna teologija i gdje to postoji?

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 19:33 

Za Međugorje me ne vežu nikakvi poslovi, kad sam u Međugorju zaboravim svaki posa!!
A, je li i ti dolaziš u Međugorje zato što moraš,to ti je posa, - tako dolazi "Crni"??

odakle tebi da sam morao doći? Ako te baš zanima, otišao sam svojevoljno u Međugorje iz meni poznatih motiva.
Nije li sotona otac svih laži? :wink:

....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
....xxxxxxxxxx
....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
Lista gnjavatora:
Dux - 11.8.2015.-11.8.2017.
srbki (hrki) - 12.8.2015.-12.8.9999.
CarolusRex - 27.7.2016.-27.7.9999.
crusader - 19.10.2016.-19.10.9999.

Vrh

PostPostano: Sri lip 10, 2015 20:20 

Citat:
..Govoriš gluposti. Ne postoji niti jedna privatna objava u koju je katolik dužan vjerovati.?

Aa, je li je dužan omalovažavati, i uspoređivati sa službenicima pošte???
I, na taj način vređati milione onih kojima Međugorje znači više od vlastitog života!!

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 122 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata