Draga Maraja...hvala ti sto si podjelila to s nama..
Znam da zlo postoji,ali danas je svijet pun svega,pa ljudi svasta pricaju i prebrzo donose zakljucak,kako im je nesto uradjeno i nabaceno kao "urok"
Nije ni dobro vjerovati u to...ako vjerujes u Isusa Krista,onda nema bojazni za strah..
maraja je napisao/la:
ljudi su vidili u kakvom sam stanju kao i clanovi obitelji...dakle,radilo se na pocetku o intezivnom "umiranju"....tijelo nepokretno,nemocno,bez apetita...sve se dogodilo iznenada i bez ikakvog razloga...nekakvoj bolesti ni traga....jednostavno kao da su na mene djelovale nekakve nepoznate,nevidljive sile...
Nisam lijecnik i ne znam sta je to..ali danas u svijetu ima 28vrsta Epilepsije i ,epilepticni napada..Pet on njih su najcesci i najpoznatiji...
Ima ih razliciti ,cak da lijecnici nisu u stanju svaki puta prepoznati i pravu dijagnozu dati...
Ovo,kod tebe je bilo nesto kao u nesvjesti.."cudno"
Kakve si ljecnicke preglede pravila,i kod kojis lijecnika specijalista..?
Citat:
odveli me u pravoslavnog popa...on kao nasao urok i djelomicno ga skinuo...nisam u to sve skupa tila povjerovat pa dan poslije odlazim u nasu crkvu i sve ispripovjedam sveceniku...nije mi odgovorio nista konkretno...
A,eto vidis kolika je razlika i izmedju ..."popa" i "svecenika"
Citat:
....ne pridajem tome nikakvu pozornost i nastavljam polu zivjeti....proslo je vec toliko godina i jasno mi je da toga ima oko nas...ja sam borac i veliki vjernik pa me najvjerojatnije to i drzi....al ne vodim normalan zivot...
Kako to smatras da si "borac i veliki vjernik"...?
[quote=].al ne vodim normalan zivot...
ne tribaju me prodike jer mi je jasno koliko vjerujem Isusu.
treba mi netko tu tko je Isusu toliko blizak pa istodobno i pod jacim napadima zloga[/size]..
Hoces da kazes,da ne vodis " istinski zivot u vjeri",kada kazes da ne vodis normalan zivot.
treba mi netko tu tko je Isusu toliko blizak pa istodobno i pod jacim napadima zloga.Ne vodis ..mislis " istinski zivot u vjeri",kada mislis na normalni...
ne tribaju me prodike jer mi je jasno koliko vjerujem Isusu...Zsto ti ne trebaju Predike..Evandjelja i Rijec Bozja...?
[u]treba mi netko tu tko je Isusu toliko blizak pa istodobno i pod jacim napadima zloga, [/u]zadnju recenicu ne razumijem,kako si to mislila...?
Citat:
trebaju mi ljudi koji su iskusili nesto takvo...kako je proslo puno vrimena palo mi napamet da bi mozda to odakle je poslato trebalo vratit da osoba skuzi zlo i da je u vrazjim rukama itd i mozda krene putem obracenja....u molitvi sam svaki dan itd...ali htjela bi imat vise snage i dr da mogu vodit normalni zivot...
Ne igraj se s vatrom,onaj tko se igra sa Zigicama,nije cudo da upali vatru..
Ispovjedi se,podji na Sv.Mise i Sv.pricest...i odbaci takvo misljenje,jer ti si rob toga negativnoga,sto uopce nije dokazano da jeste i da kod tebe zaista postoji...
Citat:
jednostavno se dogadja da iz cista mira padnem i zalegnem i onda pocinje borba...u borbi uvijek ispadnem pobjednik jer je sam Isus uz mene...ali iscrpljujuce je sve to....neka mi se javi netko tko razumije o cemu pricam
Tako nastupaju napadi epilepsije...ili semozda varam...Ali podi ljecniku da se napravi EEG
Bas sam i sama radoznala,da li ce netko da se javi,tko ima takva iskustva,ili mozda zna vise o tome...
Citat:
dakle,osoba koja je u bliskom odnosu sa Isusom i skupa sa njim vodi borbu protiv zlih nevidljivih sila...eto,mislim da sam uspila pojasnit jos uvijek molim vase misljenje
pozdrav svima
[
Mislis na karizmatika,ili Ergociztu...