Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sub svi 16, 2026 18:56

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 222 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Pon svi 04, 2026 22:06 

U odnosu na vas dvojicu susret s gerom je šetnja po rajskim vrtovima.....

Vrh

PostPostano: Uto svi 05, 2026 09:44 

Vas dvojica ste zaista krasni dečki da se ja stvarno zapitam kome sam ja i što skrivio da se družim s vama. Vi se na ništa od moga teksta niste afirmativno osvrnuli osim pustih jeftinih i neutemeljenih kritika gdje želite pokazati nekakvu dominaciju koja ne postoji. Hrki, kad ti kažeš da je frano vrhunski poznavatelj teologoje onda pokaži i iznesi šta je on tu specijalno iznio svoje jer ove citate njemačkog teologa iza kojih on ne stoji ne smatram ozbiljnim. Oprostite da ne bude nerazumijevanja ja nemam ništa protiv samog kaspera ali imam protiv lijenog i umišljenog frana koji jeftinim kopiranjem hoće pokazati svoju veličinu a jedini je gori od njega hrki koji ga u tome fanatično podržava a nesvjestan i jedan i drugi o čemu ovaj njemac izlaže.
Dečki da ne duljim previše ja sam svoje rekao o vama u ranijim osvrtima.
Malo ste me čak i uspjeli izbaciti iz takta sa ovim združenim provokacijama.

Pa Fran je vrhunski poznavatelj teologije, djela teologa ...sve ima spremljeno od njih i poštuje njihovo mišljenje, za razliku od tebe...TI OČITO IMAš NEKI PROBLEM SA PRIZNAVANJEM AUTORITETA! I SA KNJIGAMA KOJE PIŠU AUTORITETI NA POLJU TEOLOGIJE.

Mogao si već od ranije vidjeti da je njegov stil pisanja takav kakav je...Fran je više puta naglasio da smo mi da slušamo nauk i teologe KC , a ne da puno filozofiramo poput protestanata i ateista

Vrh

PostPostano: Uto svi 05, 2026 09:47 

U odnosu na vas dvojicu susret s gerom je šetnja po rajskim vrtovima.....

Pa reci nam nešto više o tome famoznome Geri?...tko je on , čime se bavi...koje su mu reference isl. :))

Vrh

PostPostano: Uto svi 05, 2026 13:57 

Pa reci nam nešto više o tome famoznome Geri?...tko je on , čime se bavi...koje su mu reference isl. :))

Meni se čini Hrki da ništa od toga. Gero nema internet pa okolo žica Wi-Fi. :DD Borme hudo. A taj Gero, koliko novaca daje mami za račune i kaj treba iz dućana?! Ajde odgovori Ante! Prijatelju stari. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Uto svi 05, 2026 16:52 

Umjesto dijaloga ovdje se raspravlja o izmišljenim likovima i isprazno razbacuje učenošću. Pa valjda bi učeni ljudi umjesto Gere znali koristili gerund u formi talking is useful.
Pogledajte kako izgleda pravi dijalog o sadašnjoj situaciji u Izraelu https://www.youtube.com/watch?v=CVElyMWDuIg

Vrh

PostPostano: Uto svi 05, 2026 17:00 

Umjesto dijaloga ovdje se raspravlja o izmišljenim likovima... Pa valjda bi učeni ljudi umjesto Gere...

A kaj ti imaš protiv Gere?! Gero ja za ova tri klauna koje si stavila ovde akademik. Ajde odgovori!

Vrh

PostPostano: Uto svi 05, 2026 17:41 

Umjesto dijaloga ovdje se raspravlja o izmišljenim likovima i isprazno razbacuje učenošću. Pa valjda bi učeni ljudi umjesto Gere znali koristili gerund u formi talking is useful.
Pogledajte kako izgleda pravi dijalog o sadašnjoj situaciji u Izraelu https://www.youtube.com/watch?v=CVElyMWDuIg

Majkićka dobro zna, ako se pojavi Gero da će sva ta njezina "tradicionalna" pridika pasti u vodu. Toga se Majkićka boji. Zato bi bilo dobro da se pojavi Gero. A Gero će se pojaviti ako se uspije prikopčat na Wi-Fi.

Vrh

PostPostano: Uto svi 05, 2026 19:20 

Čula sam kako nasilni pijanci na židovskim svadbama unatoč kmečanju i molitvama za mrvicu pažnje, samo dobiju Krav Maga udarac u pravo mjesto.

Vrh

PostPostano: Sri svi 06, 2026 07:54 

https://kamenjar.com/sola-kako-se-to-mo ... ma-unatoc/

evo jedan zanimljiv članak našeg renomiranog novinara i teologa...stavljam samo dio članka:

Naprotiv, studenti su imali prilike postavljati pitanja i čuti argumente, što je i svrha sveučilišta.

No, nakon predavanja uslijedila je hajka na profesora Havela, kakvu se rijetko viđa u akademskoj zajednici.

Razularena rulja na društvenim mrežama, ali i dio nastavnika i javnih osoba, otvoreno je pozivao na njegov progon.

Havel je optužen za “dovođenje kontroverznog gosta”, iako je riječ o znanstveniku i intelektualcu.

No problem je puno dublji.

U spomenutom tekstu Finkielkraut, veliki Trumpov kritičar, pohvalio je Trumpa jer je Europi rekao istinu u oči, da je postala nesposobna braniti svoje vrijednosti.

Ta istina očito smeta onima koji ne žele suočavanje s realnošću.

Europa se suočava s krizom identiteta, sigurnosti i vrijednosti.

Finkielkraut upozorava da je antisemitizam u Europi ponovno u porastu, a da mnogi to ne žele priznati.

U Hrvatskoj, kada se Hrvatima i onima koji podržavaju Hrvatsku pokušava nametnuti etiketa ekstremizma, valja podsjetiti na Finkielkrautovu knjigu i njegovu obranu Hrvatske.

Vrh

PostPostano: Sri svi 06, 2026 11:21 

Psalam 78 (77)

65 Tad se k’o odà sna trgnu Gospodin,
k’o ratnik vinom savladan.
66 Udari otraga dušmane svoje,
sramotu im vječitu zadade.

67 On odbaci šator Josipov
i Efrajimovo pleme ne odabra,
68 već odabra pleme Judino
i goru Sion koja mu omilje.
69 Sagradi svetište k’o nebo visoko,
k’o zemlju utemelji ga dovijeka.

70 Izabra Davida, slugu svojega,
uze ga od torova ovčjih;
71 odvede ga od ovaca dojilica
da pase Jakova, narod njegov,
Izraela, baštinu njegovu.
72 I pasao ih je srcem čestitim
i brižljivim rukama vodio.

Vrh

PostPostano: Sri svi 06, 2026 13:53 

Ono što se dogodilo profesoru Havelu pokazuje licemjerje dijela akademske i javne scene.

Pozivanje izraelskog intelektualca na predavanje proglašava se skandalom, dok se istovremeno toleriraju i opravdavaju ekstremni stavovi kada dolaze s “prave strane”.

Takav pristup razara temelje slobode govora i akademske slobode.

Ako se na sveučilištu ne može slobodno raspravljati, postavljati pitanja i čuti različita mišljenja, onda se postavlja pitanje čemu ono služi.

https://kamenjar.com/sola-kako-se-to-mo ... ma-unatoc/

Vrh

PostPostano: Sri svi 06, 2026 14:44 

frane lagano se ponavljaš a kako si pri kraju snage za danas odi odmori se sutra je novi dan
ako ti smijem preporučiti drži se ti više zvonimira ševe a ovoga kaspera koji puno zuji a malo meda daje ostavi sa strane
u svojoj kontradiktornosti si nemoguć prije podne hrkija dižeš u nebesa a poslije drvlje i kamenje po njemu kao i on sa grebenarom
neukrotiv si jako i sutra idem do prijatelja gere u pojačanje

pROĐE TRI DANA...NIŠTA OD POJAČANJA I gERE??

Šta inače Gero kaže...da li su Židovi i dalje izabrani narod?

Inače šta je on po struci?

Vrh

PostPostano: Čet svi 07, 2026 13:54 

Izabrani narod štuje Djevicu Mariju
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... gu-1554838

Vrh

PostPostano: Čet svi 07, 2026 15:02 

https://narod.hr/glas-naroda/fpzg-zvuci ... i-studente

Vrh

PostPostano: Čet svi 07, 2026 15:05 

Portal Novosti, čiji je osnivač Srpsko narodno vijeće, a izdavač saborski zastupnik Boris Milošević, piše: "Nije jasno kako brat optuženog ratnog zločinca, koji se nije ogradio od politike vodstva Države Izrael, pridonosi konstruktivnom razgovoru."
Inače Fakultet političkih znanosti potiho je obrisao sa svojih stranica priopćenje u kojem se uprava fakulteta ograđuje od gostovanja Idda Netanyahua koji je na poziv izvanrednog profesora Borisa Havela održao predavanje na njihovom fakultetu. Pokazalo se kako velika većina tih petnestak navodnih "studenata" uopće nisu studenti FPZG-a.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 222 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata