... ... ...
Dragi Gero! Sad se sigurno pitaš zašto ti citiram djelove knjige: "Kako živjeti u Božjoj prisutnosti" Brat Lovro od Uskrsnuća?! Citiram ti zato jer je knjiga stvarno duhovno bogatstvo. Ali važnije od toga Gero moj, citiram ti da vidiš da postoji svijet izvan domovina.hr, vjera.hr, dijalog.hr, zenavrsna.hr, slobodnadalmacija.hr, dnevnik.hr, DinkoBradvica.hr i ostali hr. Želim te pitati Gero, kamo je nastao: Sv. Ivan XXIII. papa, "Dnevnik duše i ostali pobožni spisi", Sv. Alfonz Maria de Liguori "Kako ćemo ljubiti Isusa Krista", Sv. Franjo Saleški "Teotim", Sv. Katarina Sijenska "Dijalog Božanske providnosti", Sv. Ivan od Križa "Uspon na goru Karmel", Jacques Philippe "Traži mir i idi za njim", Sv. Faustina Kowalska "Dnevnik", Jacques Philippe "Mali put pouzdanja i ljubavi", Sv. Franjo Saleški "Filotea", Toma Kempenac "Nasljeduj Krista", Sv. Aurelije Augustin "Ispovijesti", Sv. Ivan Vianney "Bog nas ljubi: misli i govori Arškog župnika" i slična djela?!
Šta se to događa u današnjem katoliku da će rađe čitati index.hr i mojasudbina.hr nego "Filotea" ili "Teotim"?! Imaš li ti Gero neki suvisli odgovor na ovom moje pitanje?! Studirao si u Londonu;
Velim mu ja gero ti je studira ovo, ono, studira i u Londonu...
Čudi me da nisi zavolija knjigu.

Da ti je draži dnevnik.hr i domovina.hr. Jer nije isto ako nešto kaže Petar Pereža na dnevnik.hr ili nešto kaže Sv. Ivan XXIII. papa, u svome djelu "Dnevnik duše i ostali pobožni spisi". Jel ti znaš Gero moj da je Ivanu XXIII., bio nadimak "dobri papa"?!
Nemoj si trovati mozak tim hr budalaštinama. Zašto ne želiš napajat dušu na pravim istinskim izvorima?! Želim ti ovdje citirati cijelu knjigu "Kako živjeti u Božjoj prisutnosti" Brat Lovro od Uskrsnuća, pa da vidiš razliku između toga i narod.hr i dijalog.hr
E moj Gero!