Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Ned svi 17, 2026 00:38

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Sotonisti
PostPostano: Sub svi 09, 2026 09:42 

Na temi vjerskog portala neki lik vrijeđao vjernike, da je to psihička bolest. I to preplavio portal sa više objava. Pogledam profil, užas. Sotonist, veliča đavla. Odgovorila sam na temi, kako sotonist traži spas na vjerskim portalima. On me izgadio, da sam rimski smrad i da mogu prekrižiti facebook. Blokirala sam ga da mi ne pravi probleme, iako još mislim da sam trebala prijaviti prijetnju. Samo, facebook je čudan i nepouzdan po tom pitanju, rado bi da ga maknu, jer odvratan je profil, nisam vjerovala da takvo nešto postoji.

Vrh

Naslov: Re: Sotonisti
PostPostano: Pon svi 11, 2026 08:27 

Blizu smo moćnih sotonističkih centara, posebno Milana i Torina. Ne znam kako po tom pitanju stoje Beč i Budimpešta, više sam orijentiran prema Italiji. U Hrvatskoj me iznenadilo da je Varaždin jedan od najjačih centara sotonizma i masonstva. U mojem gradu postoji nekoliko grupacija, koliko mi je poznato nisu jake i više su pozerske nego duhovne, ali svejedno je bilo provala i krađa hostija. Na forum.hru znam da djeluje par ljudi koji su članovi okultnih skupina. Svakako je sotonizam živ i djelatan u Hrvatskoj, ali kod nas ipak nema toliku moć kao na Zapadu.

Vrh

PostPostano: Uto svi 12, 2026 15:44 

Nisam imala pojma o tome. Zašto Milano, Torino, Varaždin (koji mi je baš simpatičan gradić, prije bih mislila za Rijeku, Zagreb :; )? Kako znaš?

Vrh

PostPostano: Sri svi 13, 2026 13:51 

Uglavnom, facebook me počeo opominjati, maknuli su moju objavu, pa da su mi pregledali profil, da nemam monetizaciju, ma što to značilo...izbaciti će me vjerojatno, tko zna koliko njih je angažirao da me prijavljuju :(

Vrh

PostPostano: Pet svi 15, 2026 13:07 

Nisam imala pojma o tome. Zašto Milano, Torino, Varaždin (koji mi je baš simpatičan gradić, prije bih mislila za Rijeku, Zagreb :; )? Kako znaš?

A eto, znam, preko ljudi koji to prate (uključujući i svećenike). Posebno mi je krivo za Torino, ali još se i don Bosco borio sa sotonistima i spašavao dečke po ulicama, ali i svoju vlastitu glavu.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata