Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon svi 18, 2026 04:21

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Molba
PostPostano: Čet srp 09, 2009 14:57 

Eto, molim sudionike foruma za molitvenu podršku.
Mama mi je teško bolesna. Od Boga molim milost da se ne muči i da bude što je najbolje za nju i tatu. oboje su u vrlo visokim godinama, ali se nadam njihov blagoj smrti.

Vrh

Naslov: Re: Molba
PostPostano: Čet srp 09, 2009 20:01 

sara je napisao/la:
Eto, molim sudionike foruma za molitvenu podršku.
Mama mi je teško bolesna. Od Boga molim milost da se ne muči i da bude što je najbolje za nju i tatu. oboje su u vrlo visokim godinama, ali se nadam njihov blagoj smrti.

Znaš da u misi često u kanonu rečem kad se molimo za žive: "A sada se sjetimo se imena onih za koje se ovog časa u tišini želimo pomoliti... " Tvoji su sada na prvom mjestu!

Vrh

PostPostano: Pet srp 10, 2009 07:15 

Sveti Josipe, molimo danas za tvoju pomoć u posljednjim trenutcima života Sarinih roditelja ali i našega zemaljskoga života. Kad god ti trenutci došli pomozi nam svojim zagovorom, da život svršimo blaženo.
Gospodine Bože okupi nas sve, kad za to dođe vrijeme, u Kraljevstvu Tvojemu da susretnemo u toj toplini Tvoje ljubavi i milosti.

Vrh

PostPostano: Sub srp 11, 2009 10:25 

Evo i ja imam molbu,potrebna mi je molitva za mojeg tatu..koji je bolestan i u jednoj teskoj situaciji.Operisan je,slomio je kuk i operacija je uspjela..Nije vise da zivi sam jer se gubi i nije svjestan mnogo cega.Ne prihvaca staracki dom,ne prihvaca da ga netko obilazi i posluzi ne prihvaca telefon....tako reci ne prihvaca nista..Ja mu ne mogu nikako pomoci...jedino sto ga mogu obilaziti,ali nikako da se brinem za njega..svaki dan,jer mi prilike ne dozvoljavaju..Predala sam sve u ruke Gospodina ali sam slaba pa tu cesto padam..
Pomolite se molim vas za njega jer vjerujem da mu jedino molitvom mogu pomoci,da Gospodin sve izvede na pravi put..i da mu bude na pomoci...

Hvala...

Vrh

PostPostano: Pet srp 31, 2009 13:59 

Zahvaljujem svima koji su mi molitvom pružali potporu. Moja je mati umrla jutros prišteđena za moguću patnju zbog raka pluća. Molim za njezinu dušu jer nije otišla ispraćena sakramentima.

Vrh

PostPostano: Pet srp 31, 2009 19:25 

Draga Sara...primi moje saucesce..BTB

sara je napisao/la:
Zahvaljujem svima koji su mi molitvom pružali potporu. Moja je mati umrla jutros prišteđena za moguću patnju zbog raka pluća. Molim za njezinu dušu jer nije otišla ispraćena sakramentima.

SlikaPokoj vjecni daruj joj Gospodine,i svjetlost vjecna svijetlila joj,i pocivala u miru.Amen..

Vrh

PostPostano: Pet srp 31, 2009 21:28 

hvala ti!

Vrh

PostPostano: Pet srp 31, 2009 23:32 

i moja sucut.
pridruzujem se molitvi za dusu tvoje majke i za sve koji su u dubokoj tuzi.
neka vas Gospodin sve blagoslovi svojim mirom i vjerom u Zivot u Nebeskoj domovini.

Vrh

PostPostano: Pon kol 03, 2009 17:46 

Primi i moju sućut, malo sa zakašnjenjem.

Vrh

PostPostano: Pon kol 10, 2009 17:36 

sneni je napisao/la:
Noćas (1,30) primih poruku jedne djevojke koju sam upoznao na chatu a čija majka grozno trpi već dvadeset godina i moli me da joj ne odgovorim da je to kriz za pokoru.. teška je bol bolesnice, koja moli ukućane da je ubiju i tako joj skrte patnju, teška je bol te djevojke koja nemoćno gleda patnju svoje majke.. Par toplih ljudskih riječi joj pružih i obećah što mogu da ću moliti da im Bog dade snage dok gledaju bolesnicu raspetru na križu s Isusom mogu povjerovati da će i s njim u vječnosti uživati..Sad sam joj odgovorio .. pa eto i čitatelje pozivam pomolite se za njih..

Evo prenjela sam ovo od Sneni,da se svi pomolimo za ovu obitelj....i ovoj bolesnici,
Neka joj Gospodin bude milostiv i na pomoci...u njezinim velikim patnjama i bolima...!

Vrh

PostPostano: Sri lis 14, 2009 19:49 

leticija je napisao/la:
Meni je ovih dana umrla od dedinog brata žena, dosta smo bliski s njenim sinom, a on je ostao udovac s 4 djece, a prije toga i bez oca... ona je bila sve, odgojila tu malu dječicu, još nitko nije išao u školu, a danas svi rade... Velika velika žena, pokoj joj vječni ...daruj ojoj Gospodine.

Pokoj vjecni darujoj joj Gospodine i svjetlost vjecna svijetlila joj...i pocivala u miru Bozjem..Amen.!

Vrh

PostPostano: Sri lis 28, 2009 18:17 

Molimo za malog Luku koji sutra prima drugu kemoterapiju. Pridružimo se molitvi...

Vrh

PostPostano: Ned pro 20, 2009 15:50 

Svi koji su bili na Križu znaju našeg dragog Ivu Markovića, IvuZerpa koji je izgubio život tragično u prometnoj nesreći, molim sve forumaše da ga stave u svoje molitve, Počivao u miru Božjem

Vrh

PostPostano: Ned pro 20, 2009 16:49 

barbaraa je napisao/la:
Svi koji su bili na Križu znaju našeg dragog Ivu Markovića, IvuZerpa koji je izgubio život tragično u prometnoj nesreći, molim sve forumaše da ga stave u svoje molitve, Počivao u miru Božjem

Bog neka mu se smiluje i svjetlost vječna svjetlila mu.
Iskreno saučešće svim njegovim bližnjima.

Slika

Vrh

PostPostano: Ned pro 20, 2009 18:49 

Priključujem se u molitvi da mu Gospodin bude blag i primi ga u svoj dom.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata