emanuella je napisao/la:
..Naš Bog nije negdje gore iza oblaka daleko od nas,nego je živ i brine se za svoj narod na vidljiv način,samo oni koji nisu imali susret sa Bogom lako osuđuju darove koje Bog daje jer to nemogu pojmit,ovo što si nazvao transom je počivanje u Duhu kroz taj dar Božji Isus oslobađa i liječi ljude kao što je to radio prije 2000 godina,dakle ljudi se oslobađaju depresije,tjeskobe,okultnih utjecaja i nakon toga se najčešće vrate u Crkvu i molitvu.Ja sam jedna od tih ljudi,Sveta riječ kaže:PO PLODOVIMA ĆE TE PREPOZNAT LAŽNE PROROKE,a oni koji vjernike vrate Euharistiji i sakramentima daleko su od sektaša na koje aludiraš..sekte se prepoznaju po tome da odvlače od sakramenata..
Mislim kao i ti.
Nemam to iskustvo govora u jezicima, padanja u Duhu i ne patim zbog toga. Ali unatoč tome mislim da to jesu plodovi Duha i to Svetoga. Ako znamo da sotona bježi od slavljenja Isusa i Marije, od molitve i pjesme, od slavljenja Svete Mise, onda ne treba stručno znanje i teološko iskustvo da bi se osjećalo djelovanje Duha Svetoga u svemu tome. Inače, ako u sve treba sumnjati, onda bismo valjda morali živjeti u strahu od vlastite vjere.