Hrca je napisao/la:
Sad me zanima jeli vama poznat ntko konkretan kome se mogu obratit di mogu otic itd.
Nisam iz tvog kraja, pa ti ne mogu preporučiti nikoga, osim....
Citat:
Sad mene zanima postoji li nacin da najdem nekog svecenika koji mi je spreman pomoc ojacat moj duh, ocelicit moje stavove, tako da budem njemu poslusan dok ne dojden do nekog stupnja di mogu nastavit sam. Imam osjecaj da trebam upute, smjernice do osamostaljenja, jer lakse cu ja slusat nekoga ko me moze pratit i opomenit nego kad sam prepustem LABAVOME samom sebi...
...zbog ovog gore iskrenog svjedočanstva, imaš moju podršku i sve dok ne nađeš svećenika za razgovor, samo razgovaraj i otvori se Bogu u svojoj savjesti i u molitvi.
Meni je isto puno puta u životu bilo "labilno", gotovo kao da trebam psihijatra, a onda sam jednostavno zamislila kao da razgovaram sa svećenikom koji me sluša i želi mi sve najbolje, onako otvoreno, bez uvijanja, ponekad sa suzama... I pronašlo se rješenje. Jer taj s kojim sam "razgovarala" kad mi je bilo najpotrebnije, a nije bilo nikoga u blizini, bio je zapravo Bog sam.
...
Btw, ako već studiraš, ne može te sada pratiti i odgajati nitko drugi, sad se moraš odgajati sam....
Puno sreće i dobre volje..